Katski

Alla inlägg under september 2012

Av Katski - 5 september 2012 21:28

Hejj!
Hann inte blogga igår. Iaf så va jag i stallet med min BFF Elsis. Vi typ bara va där och så. Pallar inte skriva exakt vad vi gjorde för vi gjorde typ inge särskilt. Jo, vi fick ge havre till Zircon och Robin. Och dom andra hästarna i stallet fick "smakprov" då. Dom blev ju oxå sugna såklart. Jag gav till Zircon som e min favvo häst. Och han e verkligen en häst, ingen ponny. Iaf det var skönt på stallet. Här kommer lite bilder på Zircon som jag har typ redigerat och så.

Av Katski - 3 september 2012 23:39

Hej!!
Idag gjorde jag nya naglar!! Jag använde det orangea nagellacket, graffiti nagellacket och top coatet mot flagning som jag skrev om i förra inlägget. Fast först hade jag ett annat base coat. Från IsaDora. Iaf så vart naglarna skitsnygga!! Det blev verkligen exakt som dom sa att det skulle bli!!! Och nästa gång tänker jag köpa magnetic nails också... Iaf här e bild:

Av Katski - 3 september 2012 23:29

Hellu everybody!!
Jag hann inte blogga om det här igår så jag gör det nu istället. Jag ligger typ en dag efter... Får väl försöka komma ikapp imorn.
Iaf så var jag på gränby och shoppade med mamma igår. Egentligen skulle vi bara köpa ett par träningsskor för mina var för små. Då köpte vi det. Och så försökte hon övertala mig att köpa nåra varmare träningsbyxor som var skitfula. Och jag menar, om jag inte kommer använda det är det väl onödigt att köpa det??
Aja, sen så typ gick vi i lite affärer. På Lindex hittade jag två tröjor som jag köpte. Och på Eurosko så fanns det dom snyggaste stövlarna ever. Mamma köpte dom åt mig. Och sen på Kicks så köpte jag 4 nagellack. Ett grafitti, ett orange, ett vitt som gör naglarna vitare och ett som verkar mot flagning. Här kommer bilder:

Träningsskor - 599 kr - Stadium

Top Coat mot flagning - 145 kr - Kicks

Orange nagellack - 69 kr - Kicks

Graffiti nagellack svart - 69 kr - Kicks

Vitt nagellack för vitare naglar - 69 kr - Kicks

Stövlar - 999 kr - Eurosko

Tröja - 199 kr - Lindex

Magtröja - 129 kr - Lindex

Av Katski - 2 september 2012 23:03

Hellu!
Jag hann inte blogga igår för jag va upptagen hela tiden lixom.
Men iaf så åkte jag till stallet tidigt. Jag var där typ klockan 12 tror jag. Sen så letade jag efter Elsis typ överallt, men jag hittade henne inte. Sist så gick jag till kafeterian och så såg jag genom ett fönster att hon hjälpte Olivia i ridhuset. Så jag kutade ut och gick till läktarn och där var hon. Hittad!!
När jag och Elsis skulle rida fick jag välja häst först. Jag valde Dancer som jag aldrig hade ridit. Han var ganska enkel att tränsa och så förutom att han försökte backa hela tiden. Iaf så red vi till vita ridhuset och dressyrade där. Vi gjorde skänkelvikningar och sånt. Dancer var bra på det tyckte jag. Och det var skönt att galoppera för hans steg är så typ.. aa men det e svårt att förklara. As skönt iaf. Och när vi travade så ramlade jag av. Aså jag typ tappade stigbygeln och försökte få tag i den och då tappade jag andra och då ramlade jag av. Fast jag visste att jag skulle ramla av så landningen vart mjuk. Sen så ställde jag mig upp och hoppa upp i sadeln och fortsatte. Man ska ju ramla av 100 gånger för att bli en bra ryttare... Nästa gång ska jag bjuda på tårta!! Jag och mamma ska baka det på tisdag eller nåt. För hon ska till England med jobbet på onsdag - fredag så...
Luuuv you!!!!!

Presentation


Hej! Jag är Katski och jag bloggar om mitt liv, hästar och mode. Blir jätteglad för kommentarer :)

Vill du fråga mig nåt?

5 besvarade frågor

Omröstning

Hur många år är du som läser min blogg?
 7 år eller yngre
 8-10 år
 10-13 år
 13-16 år
 16-20 år
 20-30 år
 30-40 år
 40-50 år
 50 år eller äldre

Gästboken!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Letar du efter nåt?

Mina senaste inlägg

Mina kategorier

Arkiv

Andra Bloggar

RSS

Besöksstatistik

Översätt bloggen!


Ovido - Quiz & Flashcards